مشاوره رایگان

ضخامت سقف تیرچه یونولیت

ضخامت سقف تیرچه یونولیت

چکیده محتوای این صفحه

ضخامت سقف تیرچه یونولیت برای هر یک از انواع سقف های تیرچه یونولیت متفاوت است و متعاقباً میزان استحکام و عایق بودن آنها فرق می کند.

مهندسان و سازندگان در زمان کنونی، اهمیت زیادی به استحکام، امنیت و مقاومت سازه ها می دهند و به دنبال استفاده از مصالحی هستند که به افزایش استحکام و ایمنی سازه ها کمک کند. افزایش ایمنی و مقاومت ساختمان ها در شرایطی سودمند است که وزن سازه ها پایین باشد.

در واقع استفاده از مصالحی که به افزایش امنیت و استحکام سازه ها کمک کند اما موجب افزایش وزن ساختمان ها شود، سودمند نیست. یونولیت از مصالحی است که ضمن افزایش مقاومت و ایمنی ساختمان سبب کاهش وزن ساختمان می شود و این مسئله موجب شده است که امروزه به استفاده از آن در ساخت و سازها، اهمیت زیادی نشان داده شود.

جهت ارتباط با کارشناسان ما از طریق شماره زیر تماس حاصل فرمایید

اطلاعات موردنیاز درباره سقف تیرچه یونولیت

ضخامت سقف تیرچه یونولیت و سایر خصوصیات آن باید مورد توجه سازندگان قرار بگیرد و سپس به انتخاب این سقف برای ساختمان ها اقدام شود. سقف ها به طور کلی در وزن سازه، اثر زیادی دارند. سقف تیرچه یونولیت، سقفی می باشد که با استفاده از تیرچه، بلوک ساختمانی و بلوک سفالی اجرا می شود.

استفاده از تیرچه یونولیت در سقف سبب صرفه جویی در مصرف بتن و تیرچه می شود. سرعت اجرای سقف با این مصالح تقریباً دو برابر برخی از سقف های سنتی است. سهولت اجرای سقف با تیرچه یونولیت موجب شده است که سازندگان تمایل زیادی برای انتخاب این سقف برای انواع سازه های خود داشته باشند.

ضخامت سقف تیرچه یونولیت موجب کاهش وزن ساختمان می شود و این مسئله سبب می شود که مقاومت سقف در برابر زمین لرزه بسیار بالا باشد. سقف تیرچه پلاستوفوم، عایق گرما و سرما است. همچنین این سقف در برابر رطوبت مقاوم است. عبور صدا از سقف تیرچه یونولیت، به سختی صورت می گیرد. در نتیجه از شدت صدا کاسته می شود.

سقف تیرچه پلاستوفوم با فولاد کمتری احداث می شود و این سقف به کمترین قالب بندی نیاز دارد. این سقف در برابر آتش سوزی بسیار مقاوم است و تا چندین دقیقه وارد پروسه آتش سوزی نمی شود. در نتیجه از گسترش آتش سوزی جلوگیری می شود. این مصالح در صورت سوختن، دود نمی کند و این مسئله از امتیازات آن به حساب می آید.

ضخامت سقف تیرچه یونولیت

 

آیا یونولیت سقفی فقط برای سقف تیرچه بلوک کاربرد دارد؟

ویژگی های مثبت این سقف از جمله ضخامت سقف تیرچه یونولیت موجب شده است که از آن در کاربردهای گوناگون استفاده کنند. این مصالح برای هر ساخت و سازی مناسب است. صنایع بسته بندی، تونل انجماد، عایق حرارتی، عایق سازی سردخانه، عایق سازی کانتینرهای حمل مواد و … از برخی از کاربردهای یونولیت سقفی می باشد.

سقف تیرچه یونولیت شامل تیر، تیرچه، یونولیت سقفی، خاموت، ژوئن، اتکا، آرماتورهای حرارتی و … می باشند. این مصالح باید به صورت اصولی و درست مورد استفاده قرار بگیرد تا سقف تیرچه یونولیت مستحکم و مقاومی حاصل شود.

روند گام به گام سقف تیرچه یونولیت

ضخامت سقف تیرچه یونولیت باید به میزانی باشد که سقف در برابر فشارها و تنش های وارده مقاوم باشد. برای اجرای سقف تیرچه یونولیت باید یک فاصله نیم متری درنظر گرفت و تیرچه ها بر روی تیرآهن کار شود و سپس بلوک ها میان این تیرچه ها کار شود تا سقف به صورت کامل پوشش داده شود.

پس از اینکه بلوک گذاری انجام شد باید میلگردهای مش توری بر روی سقف کارگذاشته شوند تا بلوک ها کلاً پوشش داده شوند. سپس، نوبت به بتن ریزی می رسد. نخست کار به صورت دستی انجام می شود و سپس از غلتک استفاده می شود تا سیمان سقف صاف شود. سپس باید سیمان روی بلوک و همه درزهای میان بلوک کار شود و کل سقف پوشش داده شود و سپس فیکس شود.

بررسی ضخامت سقف تیرچه یونولیت

بلوک هایی که در اجرای سقف تیرچه بلوک به کار می رود، ابعاد متفاوتی دارند. در نتیجه ضخامت این سقف، متفاوت خواهد بود. برخی از ابعاد متداول بلوک یونولیتی شامل موارد زیر است:

  • پلاستوفوم تیرچه کرومیت یا فلزی در ابعاد 100 or 200*65*1 or 2 سانتی متر
  • پلاستوفوم تیرچه فندوله یا بتنی در ابعاد 200*50*20 or 25 سانتی متر
  • پلاستوفوم تیرچه حفره دار در ابعاد 110* 50 *25 سانتی متر
  • پلاستوفوم تیرچه پیش تنیده در ابعاد 200*50*15 سانتی متر

بررسی خواص سقف تیرچه یونولیت در ضخامت های گوناگون

ضخامت سقف تیرچه یونولیت هر چه که باشد، این سقف از ویژگی های مثبتی برخوردار می باشد. برخی از امتیازات این سقف عبارتند از:

  • ممانعت از عبور صدا
  • ممانعت از اتلاف انرژی
  • عدم جذب رطوبت
  • مقابله با تنش ها و نیروهای وارده
  • عکس العمل بسیار خوب در برابر زمین لرزه
  • عدم ایجاد لرزش در زمان راه رفتن و جست و خیز
  • دوام و مقاومت بسیار بالا
  • هزینه مناسب برای اجرا
  • سازگاری با محیط زیست
  • عدم ایجاد پرتی در زمان کار با یونولیت سقفی
  • و امتیازات دیگر

ضخامت سقف تیرچه یونولیت

چرا سقف تیرچه یونولیت از اتلاف انرژی ممانعت می کند؟

ضخامت سقف تیرچه یونولیت هر چقدر که بیشتر باشد، بیشتر می تواند در برابر اتلاف انرژی خوب عمل کند. در واقع سقف هایی با ضخامت حداکثری به خوبی می توانند عایق دما باشند. بنابراین در زمان خرید این یونولیت باید به میزان ضخامت آن توجه داشت.

ترکیب یونولیت سقفی به صورت هوا و پلاستیک می باشد که میزان هوای موجود در آن، بیش از 95 درصد است. این مسئله سبب می شود که یونولیت عایق باشد. در واقع هوای حداکثری موجود در یونولیت موجب عایق کاری می شود.

سخن پایانی

ضخامت سقف تیرچه یونولیت  ceiling unolite برای سقف های مختلف در ایران متفاوت است. این سقف ها از ویژگی بسیار خوبی برخوردار هستند و می توانند سازه را در برابر بسیاری از تهدیدات در امان نگه دارند. سقف های تیرچه یونولیتی می توانند مقاومت خوبی از خود در برابر بار و وزن نشان دهند و این مسئله سبب می شود که احتمال ترک و آسیب های سطحی در سقف کاهش پیدا کند. البته کیفیت و مشخصات فنی یونولیت در تعیین میزان مقاومت و استحکام سقف تیرچه یونولیت اثر دارند. با توجه به این مسئله باید یونولیت سقفی را از بهترین برندها خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *